Sales & Event Stage (full time)

Zoek jij een Sales stage die je écht uitdaagt? Niet alleen koffie halen of orders inkloppen, maar volledig deel uitmaken van ons sales team? Stop met zoeken! Bij BitesWeLove hebben we een plekje voor jou in ons team in Amsterdam!

Bij ons maak je deel uit van een gedreven team in een omgeving vol groeikansen. Wil je de voedingssector ontdekken, en alles leren over sales, healthy snacking en de wondere wereld van retail en foodservice? Dan zit je bij ons goed voor een vliegende start van je loopbaan.

We zoeken een leergierige, commerciële en sociale student die klaar is om te groeien. Ben jij dat?

BitesWeLove Better Snacking

Bij BitesWeLove hebben we één doel: jou helpen gezonder te snacken. Hopelijk ken je ons al van je favoriete supermarkt of school of sportkantine. We ontwikkelen namelijk gezondere alternatieven voor ongezonde snacks, die niet alleen je snack-cravings stillen maar ook nog eens goed voor je zijn. Ze bevatten namelijk minder vet, zout en suiker, meer vezels en eiwitten en zijn ook nog eens 100% plant-based. En dat alles zonder in te leveren op smaak. (Want tussendoortjes horen natuurlijk vooral héél lekker te zijn.)

We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid in zowel foodservice als in Retail, maar onze ambities zijn nog veel groter; de focus zal de komende jaren liggen op de introductie van een aantal nieuwe bites, de verder uitrol in Retail en Foodservice in zowel Nederland als diverse export landen.

We zijn een team van 10 met een heerlijk kantoor in Amsterdam. We werken soms thuis, vaak op kantoor, waar de verse lunch altijd bomvol groenten zit en iedere dag vers bereid wordt door iemand uit het team. We mogen ons sinds vorig jaar ook officieel een certified B Corp noemen. 

Wat ga je doen?

Als stagiair Sales en Events ben jij de rechterhand van onze accountmanagers en werk je nauw samen met het marketing team. Je helpt bij het vinden van nieuwe verkooppunten en onderhoudt relaties met bestaande klanten. Daarnaast coördineer je onze trade-shows in binnen- en buitenland.  In samenwerking met ons marketingteam werk je aan het verhogen van de verkoopcijfers bij onze klanten.

  • Je hebt proactief contact met bestaande en nieuwe verkooplocaties om nieuwe proposities onder de aandacht te brengen, onze zichtbaarheid in de markt te vergroten en onze verkooppunten verder uit te breiden.
  • Je bent verantwoordelijk voor diverse zakelijke events, zoals samplings bij grotere klanten en zakelijke beurzen in binnen- en buitenland zoals de ISM (Keulen) en de Horecava (Amsterdam).
  • Je ondersteunt onze Accountmanagers foodservice en Retail bij hun sales activiteiten en gaat mee naar afspraken met key accounts om zo meer te leren over accountmanagement. Je komt dus met allerlei klanten in contact.
  • Je neemt binnenkomende zakelijke aanvragen aan, bouwt nieuwe klanten op en verwerkt orders in onze diverse systemen. Je zorgt dat sample aanvragen netjes en snel worden verstuurd en zo potentiele klanten te enthousiasmeren over onze producten.
  • Je helpt ons met het in kaart brengen van nieuwe markten en concurrenten door het doen van marktanalyses en onderzoek onder bestaande en nieuwe klanten.

Wat we zoeken

  • Je bent enthousiast, pro-actief, positief en laat je niet snel uit het veld slaan
  • Je bent commercieel ingesteld en wilt graag meer leren over sales en accountmanagement
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met (healthy) food
  • Je volgt een relevante hbo-opleiding
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands & Engels (Duits is een pré)
  • Je bent op zoek naar een full-time (40u) stageperiode van minimaal 5 maanden per september (of eerder)
  • Je beschikt over een rijbewijs

Wat we je bieden

  • Een uitdagende stageplek in een enthousiast en jong team
  • Een heerlijke werkplek midden in Amsterdam
  • Een vergoeding van €450 per maand
  • Onbeperkt gezonde snacks!

Is deze stage iets voor jou?

Stuur je sollicitatie naar join@biteswelove.nl t.a.v. Luuk Elkhuizen onder vermelding van “Sales & Event Stage”. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Deze vacature sluit juni 2024.

_____________

Diversiteit en Inclusiviteit bij BitesWeLove

Bij BitesWeLove is iedereen welkom. We beoordelen je niet op uiterlijk, geslacht, seksualiteit, geloof of andere onderdelen van je identiteit. We streven ernaar een werkomgeving te bieden waar jij jezelf kan zijn en waar elke persoon zich gerespecteerd en gehoord voelt.

At BitesWeLove, everybody is welcome. We do not judge your appearances, gender- or sexual orientation, your beliefs or any other aspects of identity. We endeavour to offer a working environment where you can come as you are and where each person feels respected and heard.